Nieuws Week van de Utrechtse huisbaas

Week van de Utrechtse huisbaas

Op 13 juni organiseert VIDIUS wederom de Week van de Utrechtse Huisbaas. In de media is er veel aandacht voor huisjesmelkers en te hoge huurprijzen. Er bestaan echter ook goede huisbazen. Ze onderscheiden zich door middel van betaalbare en eerlijke huurprijzen, snelle service en goede communicatie. VIDIUS zet deze mensen in het zonnetje!

Particuliere huizen kunnen hun huisbaas nomineren en doen mee voor de mooie prijzen. De hoofdprijs is ook dit jaar een mooi bedrag van 400 euro om te investeren in je huis. De tweede en derde prijs zijn respectievelijk 300 en 200 euro. Het doel van de actie is om een goed voorbeeld te geven aan alle huisbazen in Utrecht.

Het nomineren van je huisbaas kan tot en met 8 juni. Daarna wordt bekend gemaakt welke huisbazen er door zijn naar de finale. Woensdag 13 juni vanaf 17:00 zal bekend worden gemaakt wie de ‘Beste Huisbaas van Utrecht 2018’ titel een jaar lang met zich mee mag dragen. De locatie van de prijsuitreiking wordt later bekend gemaakt. Denk jij de beste huisbaas van Utrecht te hebben? Ben je tevreden over de service en je huurprijs? Nomineer nu je huisbaas!