Nieuws Word USF bestuurslid 2010-2011

Word USF bestuurslid 2010-2011

*Wil je relevante werkervaring opdoen? Ben je creatief en klaar voor iets nieuws? Dit alles uiteraard met een financiële vergoeding? Dan is een jaar USF iets voor jou! We zijn titlelijk op zoek naar een ambitieus en enthousiast bestuur 2010-2011.*

USF Studentenbelangen is de belangenorganisatie voor alle studenten in Utrecht. Dit betekent dat je als bestuur de stem vertegenwoordigt 65.000 studenten. Als bestuur van USF ben je de hoogte van actuele zaken die spelen op het gebied van onderwijs, huisvesting (www.normalehuur.nl), openbaar vervoer en je participeert in projecten om de situatie voor studenten te verbeteren. Zo werkt USF samen met de gemeente, de universiteit en hogescholen, woningcorporatie SSH Utrecht en de Landelijke Studentenvakbond (LSVb). Ook runt de USF een trainingsbureau én een juridische helpdesk, waar studenten telefonisch en via de e-mail terecht kunnen voor gratis juridisch advies.

Een bestuursjaar bij USF Studentenbelangen geeft je inhoudelijke ervaring, inzicht in onderwijszaken en een groot netwerk. Je kunt een fulltime functie op je nemen, of parttime en daarnaast nog studeren. Onderstaand vind je een uitgebreidere beschrijving per functie.

*Ik ben nieuwsgierig, wat nu?*
Kom gerust eens een keer bij ons langs, we laten je graag ons kantoor zien, en leggen je uit wat wij doen en wat jij kan gaan doen. Het bestuur is aanwezig van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Wil je graag langskomen, mail ons dan op bestuur@usfstudentenbelangen.nl,bel naar 030 253 6251 of kijk op "www.usfstudentenbelangen.nl":http://www.usfstudentenbelangen.nl/

*Solliciteren kan tot 31 mei 2010. Stuur je CV en motivatiebrief naar info@usfstudentenbelangen.nl*

*Voorzitter*
Als voorzitter ben je het gezicht van USF naar de buitenwereld. Je hebt regelmatig contact met de media, onderhoudt contacten met politieke partijen, met het college van b&w en met de colleges van bestuur van de UU en HU. Als voorzitter bezit je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

*Vice-voorzitter*
Als vice-voorzitter geef je leiding aan de interne organisatie. Je bent de rechterhand van de voorzitter. Dit betekent dat de bovengenoemde kwaliteiten ook van toepassing zijn op de vice-voorzitter. Daarnaast ben je als vice-voorzitter sociaal betrokken, maar ben je ook altijd in staat tot het voeren van inhoudelijke discussies.

*Secretaris*
Als secretaris is het belangrijk dat je gestructureerd kunt werken. Je houdt titlelijk de administratie, post en afspraken bij en je maakt notulen. Je hebt veel ruimte om projecten op te pakken of te initiëren.

*Penningmeester*
Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële beleid. Jij beslist, uiteraard in overleg met je medebestuursleden, welke uitgaven er worden gedaan. Je houdt alle inkomsten en uitgaven bij, int de contributie en behandelt facturen. Je hebt affiniteit met financiën en werkt daarom zeer precies, geduldig en systematisch. Je leert de basisprincipes van het boekhouden.